In Uncategorized

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt € 150.000,- beschikbaar!

Ook TV de Mossendam doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne! Stem nu!  Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mei mogen klanten van Rabobank Centraal Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is dus geld waard! Een tip voor de derde stem: onze ‘partner’ tijdens deze actie, de Goorse Mixed Hockey Club (GMCH).

Als je klant bent van de Rabobank ontvang je een unieke stemcode via de post of e-mail. Via de volgende link kun je o.b.v. deze code jouw stemmen uitbrengen:

https://www.clubkascampagne.nl/centraaltwente/clubkascampagne.

De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

TV de Mossendam ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.  Oproep aan alle klanten van de Rabobank,  het is voor TV de Mossendam belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.

Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het ‘opleuken’ van ons tennispark met bijvoorbeeld speeltoestellen, banken en zitelementen.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan TV de Mossendam tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Twente.

Bedankt voor jouw steun!

Met vriendelijke groet,

Bestuur TV de Mossendam Gerben, Monique, Rick, Edith, Geerhard, Tjeerd en Danny

Start typing and press Enter to search

X