In Uncategorized

Beste lid van TVM,

De vakanties zijn in aantocht en het aantal evenementen (buurtfeesten, BBQ’s e.d.) zijn in deze periode legio. Waarschijnlijk zijn er daarom weinig aanmeldingen voor de De Grote Jubileum Pubquiz binnengekomen.

Daarom wordt zowel de Pubquiz als de Vrijwilligers-BBQ verplaatst naar na de zomervakantie. Dit om nog meer leden en vrijwilligers de gelegenheid te bieden om deel te nemen. Over de nieuwe datum word je later geïnformeerd.

Voor degenen die zich al hadden aangemeld voor de Pubquiz: bedankt daarvoor en we hopen dat jullie na de zomervakantie alsnog deelnemen. Voor alle  vrijwilligers: jullie houden de BBQ van ons tegoed!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TV de Mossendam

Jeroen, Monique, Gerben, Edith, Rick en Geerhard

Start typing and press Enter to search

X