In Uncategorized

Je kunt je tennispas komen afhalen op maandag 25 en dinsdag 26 maart tussen 19.30 en 21.00 uur in de kantine van TVM. Net als de voorgaande jaren is ieder seniorenlid, die geen vrijwilligersfunctie vervult of sponsor is, verplicht om twee bardiensten te draaien. Hiermee houden we onze kosten laag en het plezier hoog. Je bent seniorenlid als je op 1 januari van dit jaar al 18 jaar was.

Nieuw dit jaar is dat je je ook voorafgaand aan de pasjesavonden via KNLTB.Club kunt inschrijven voor je bardiensten. Hierover ontvang je binnenkort meer informatie. Daarnaast zullen die avond je contactgegevens gecheckt worden.

Wil je geen bardienst draaien, dan mag je je natuurlijk opgeven als vrijwilliger. Graag zelfs, want we hebben dringend behoefte aan mensen die de toernooicommissie willen ondersteunen, leden willen helpen werven of de sponsorcommissie komen versterken. Als laatste kun je ervoor kiezen de bardienst af te kopen voor € 30,00. Dit bedrag kan ter plekke gepind worden.

Start typing and press Enter to search

X