In Uncategorized

Hoi TVM’ers, 

Het buitenseizoen is nu bijna twee weken oud. We hopen dat je alweer lekker buiten op de baan een balletje hebt geslagen. 

Wij hebben als vereniging een aantal leuke activiteiten op de rol staan komende maanden. Daarom alvast deze aankondiging zodat we hopelijk met veel jeugdleden straks vertegenwoordigd zijn. 

Maak Kennis met Tennis

Voor de allerjongsten organiseren we ook dit jaar Maak Kennis met Tennis. Marco Heuvelink zal 10 vrijdagmiddagen een super leuke training verzorgen. Ken je iemand die graag kennis wil maken met tennis? De trainingen gaan vanaf vrijdag 19 april a.s van start. Tijdstip 16.00 – 16.45 uur. In totaal zullen er tot aan de zomervakantie 10 lessen zijn. Het schema is bekend en de kosten bedragen Euro 52,50. De les van vrijdag 19 april is vrijblijvend te bezoeken. De vereniging heeft rackets beschikbaar. Dus laat eens iemand in je omgeving kennis maken met deze geweldige sport. Voor meer informatie mag je ons ook mailen natuurlijk.

Famlietoernooi / Clinic rolstoeltennis

Op zondag 16 juni a.s. vindt het jaarlijkse TVM Familietoernooi plaats. Altijd al eens willen tennissen met die gekke oom van je? Vorm een team, met wie je maar wil en geef je op. Dat mag via een reply op deze mail of via activiteiten@tvdemossendam.nl. Het wordt een super gezellige dag met veel plezier en hopelijk prachtig weer. In het programma van deze dag organiseren we een clinic rolstoeltennis. Ons eigen jeugdlid, en groot talent Maarten ter Hofte zal hierbij aanwezig zijn. De Esther Vergeer foundation is deze dag aanwezig. Kom naar de baan en ervaar ook zelf hoe het tennissen vanuit een rolstoel is. Er zijn stoelen beschikbaar zodat je het zelf eens kan proberen. Laat deze kans niet voorbij gaan. En uiteraard geniet van de leuke potjes tennis. We sluiten de dag rond 15.00 uur af. Nadere informatie volgt middels de nieuwsbrief vanuit het bestuur. Maar we willen je alvast vragen om 16 juni te reserveren in je agenda en alvast op zoek te gaan naar je ultieme dubbelpartner. 

Open Goorse Jeugd

In het Pinksterweekend  (7 t/m 11 juni) vindt de Open Goorse Jeugd kampioenschappen plaats. Een toernooi georganiseerd door onze eigen vereniging. Inschrijven vanaf geel/landelijk, maar ook voor de jongeren die competitie spelen in de World Tour zullen we bij voldoende belangstelling een super leuk evenement (zaterdag of zondag) organiseren. Inschrijven kan via Toernooi.nl. Aanmeldingen voor het WorldTour event kan via een reply op deze mail. Ook hiervoor zal je nog meer informatie via de nieuwsbrief ontvangen. 

We hopen jullie allemaal snel op de baan te begroeten. 

Met sportieve groet,

Priscilla Stoel en Monique van Dongen

Jeugdcommissie 

TV de Mossendam

Start typing and press Enter to search

X