In Uncategorized

Tijdens het Pinkster weekend wordt ook dit jaar weer de Roparun gehouden. Een estafetteloop voor het goede doel (www.roparun.nl) over 540 kilometer vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Om de deelnemers te ondersteunen openen we op 9 juni de deuren  van ons complex. Van ’s ochtends 10 tot ’s avonds 10 kunnen de deelnemers gebruik maken van onze voorzieningen zodat ze weer fris en fruitig op pad kunnen. Voor de benodigde energie willen we ze een kop soep, broodje en wat te drinken aanbieden.

Vindt je dit een goed initiatief en wil je helpen? Super, we zoeken nog mensen voor de kantinedienst en sponsoren (geld of middelen) voor de broodjes/beleg en drinken. Dus wil je kantinedienst draaien of kun je voorzien in wat eten en drinken, stuur dan een bericht naar roparun@tvdemossendam.nl en we nemen contact met je op.

Alvast bedankt!

Bestuur Tv de Mossendam

Start typing and press Enter to search

X