In Uncategorized

Beste tennisliefhebber,

Op zondag 16 juni wordt van 10.00 – 15.00 uur het jaarlijkse familietoernooi gehouden bij TV de Mossendam. Dit toernooi is omgedoopt tot het ‘Friends & Family Summer Tournament’. Alle leden van TVM die samen met een vriend, buur, kennis, collega of familielid gezellig een paar dubbelpartijen wil komen spelen kan meedoen. De samenstelling van de dubbelteams is niet gebonden aan leeftijd, geslacht of speelsterkte. Iedereen die een leuke dag wil beleven is van harte welkom! Gezelligheid gaat deze dag boven de winst.

Traditioneel vragen we alle deelnemers iets lekkers mee te nemen voor de lunch; dat mag van alles zijn zolang er maar met meerdere mensen van te genieten is. Daarnaast wordt een kleine bijdrage van € 5,- per duo gevraagd.

Schrijf je nu in via: activiteiten@tvdemossendam.nl Geef daarbij de namen en speelsterktes door, zodat daarmee rekening gehouden kan worden bij de indeling van de partijen.

Demonstratie en clinic rolstoeltennis

Tijdens het toernooi zal een groep rolstoeltennissers uit de Nederlandse top TV de Mossendam bezoeken om een demonstratie en clinic te verzorgen. Onder hen onze eigen topper Maarten ter Hofte, die dit jaar met zijn dubbelpartner nog de finale speelde van het WK voor jeugd. De clinic zal gegeven worden van 11.30 – 13.00 uur. Iedereen, valide en invalide, is van harte welkom om in een rolstoel plaats te nemen en deze sport eens te proberen. Daarnaast dagen de rolstoeltennisers iedere valide tennisser uit om het eens tegen hen op te nemen. Kom maar op!

Start typing and press Enter to search

X