In Uncategorized

Park gesloten voor seniorleden en ouders.

Vanaf maandag 4 mei gaan we weer van start met tennis voor de jeugd tot en met 18 jaar! Voor seniorenleden en ouders blijft het park helaas gesloten.

Jeugdleden mogen alleen lessen en ‘vrij tennissen’ onder begeleiding/toezicht. Eline Edel gaat hier invulling aan geven en informeert de jeugdleden en hun ouders/verzorgers over de mogelijkheden en regels. Als er geen toezicht is blijft het park voor iedereen gesloten. Vrij tennissen door de jeugd kan alleen op afspraak.

De minibaan is gesloten, omdat hier onvoldoende toezicht op mogelijk is.

Oproep!
Om de jeugd de mogelijkheid te bieden om zo veel mogelijk te kunnen tennissen zijn we dringend op zoek naar seniorleden en ouders die de rol van toezichthouder willen vervullen. Heb je wekelijks op werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of in de weekenden tussen 9.00 en 21.00 uur ergens twee uurtjes de tijd, meld je dan bij Monique van Dongen: mgc.vandongen@gmail.com / 06-37401023).

Ondanks dat het aan regels is gebonden kunnen we eindelijk weer van start. Laten we hier met z’n allen een succes van maken, zodat we hopelijk langzaamaan met z’n allen weer de baan op kunnen. Wij rekenen op jullie!

Voor eventuele vragen kun je de website van de KNLTB raadplegen (www.knltb.nl) of contact opnemen met één van de bestuursleden.

Wij wensen de jeugd veel tennisplezier en voor jullie allen: blijf gezond!

Start typing and press Enter to search

X