In Uncategorized

Beste leden van TVM,

De overheid heeft de regels voor sporten voor de jeugd verder versoepeld. Dat heeft tot positief gevolg dat met ingang van heden ook de jeugd van TVM van 13 t/m 18 jaar zich niet meer hoeft te houden aan de regel van het anderhalve meter afstand houden tijdens het tennissen.

Daarnaast mogen alle jeugdleden t/m 18 jaar nu zonder toezicht vrij tennissen, mits ze vooraf online een baan reserveren. Er hoeft dus vooraf geen baan meer via Eline Edel gereserveerd te worden.

Voor alle jeugdleden t/m 18 gelden nu dezelfde regels, waardoor ook jeugd t/m 12 met jeugd van 13 t/m 18 jaar mag vrij tennissen en lessen. Indien jeugd t/m 18 jaar met seniorleden van 19 jaar en ouder gaan tennissen gelden de regels voor seniorleden en dus ook het anderhalve meter afstand houden. Buiten de baan geldt dat uiteraard voor iedereen.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met één van ons. Wij wensen jullie veel tennisplezier en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TV de Mossendam

Gerben, Monique, Tjeerd, Edith, Rick en Geerhard

Start typing and press Enter to search

X