EVEN VOORSTELLEN

Sinds het najaar van 2016 vormen Wil Ditzel, Pieter Huuskes en Raoul van Dongen de sponsorcommissie van TV de Mossendam. Bij het benaderen van (potentiële) sponsors wordt de voorkeur gegeven aan sponsors uit Goor en omgeving. Waar mogelijk wordt gezocht naar een passende tegenprestatie in de vorm van het plaatsen van opdrachten bij onze sponsoren. Voor wat hoort wat. TV de Mossendam draagt bij aan een vitale lokale samenleving. TV de Mossendam is blij dat het bedrijfsleven onze club hierbij ondersteunt.

SPONSOR MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden zijn legio. Van visuele zichtbaarheid op en langs de baan en in de tennishal tot het sponsoren van prijzen en catering tijdens onze toernooien. TV de Mossendam organiseert gedurende het hele jaar toernooien voor jong en oud.

Ook is het mogelijk om onze baan of tennishal te huren voor een tennistoernooi of clinic met collega’s of zakenrelaties. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Sponsoring is al mogelijk vanaf een klein bedrag per jaar.

Heb je ook interesse en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar sponsoring@tvdemossendam.nl.

CLUB VAN 50

De Club van 50 ondersteunt met een bijdrage van 50 euro per jaar onze vereniging. Deze betrokken leden kiezen elk jaar een goed doel of besteding van een deel van de bijdrage. Het restant wordt gereserveerd. Zo kan onze club elk jaar iets extra’s doen dat ten goede komt aan de eigen (jeugd)leden.

JUBILEUM

Dit jaar viert TV de Mossendam haar 40ste verjaardag. Hiervoor worden verschillende activiteiten georganiseerd. Ook daarvoor zijn wij op zoek naar sponsors. Wilt u het jubileumfeest of de clinic voor de jeugd ondersteunen, laat het ons weten.

Laatste sponsor nieuws

Start typing and press Enter to search

X