Untitled Document

Ook in 2016 hebben de tennisverenigingen Goorse TC en de Mossendam weer het Open Goorse toernooi georganiseerd. In de week van 29 augustus t/m 4 september is het toernooi voor de 30e keer georganiseerd. Naast dit jubileum was er dit jaar speciaal aandacht voor 15 jaar Hof van Twente. 

De hoofdsponsor van het toernooi is het Goorse Landhuisliving, “The homecoming feeling” aan de D.J. Bunschotenstraat.

Het aantal deelnemers was weer meer dan de afgelopen jaren, 139 deelnemers hebben zich aangemeld uit de kernen Goor, Markelo, Diepenheim en Delden van gemeente Hof van Twente en ook nog van daarbuiten. De jongste deelnemer dit jaar was 13 jaar (Milou ter Morsche, finale enkel 3) en de oudste 76 (Ernesto Repetur). Een van de hoogtepunten op de finale dag was de dames dubbel waar oma, dochter en kleindochter Voskes-Kappert samen op de baan stonden. 

In totaal zijn er 170 wedstrijden gespeeld in de categorieën 3 t/m 8. Het toernooi is zeer succesvol verlopen, mede dankzij het mooie weer. Wij danken dan ook alle deelnemers, sponsoren en niet te vergeten de vrijwilligers.

De organisatie bestond dit jaar uit: Joris Sikking, Leonie Wissink, Peter Tetteroo, Henny Klein Twennaar en Frans Huijgen.

De winnaars zijn hieronder opgenomen:

Schermafbeelding 2016 09 05 om 18.03.27

Zomerlessen 2017

De zomerlessen starten maandag 3 april.

Wil je meer informatie over de lessen? Neem dan contact op met Richard Docter.

Richard is bereikbaar op 06 13165660 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

FTO Tennis

Tennishal de Mossendam is één van de tennishallen welke wordt gebruikt voor wintercompetitie van de FTO
Voor meer info klik hier om de website van de FTO te bezoeken.
FTO